Koken met elefteria

Zoals mijn blognaam al doet vermoeden heet ik Elefteria.

Mijn roots liggen in een klein dorpje in de buurt van Thessaloniki. Mijn passie voor koken is daar ook begonnen. Ik kan me nog goed herinneren hoe mijn oma samen met andere vrouwen uit het dorp Perek in de houtoven maakten. Eigenlijk werd iedere aangelegenheid wel aangegrepen om te koken. Of dit nou een doop, een bruiloft, het begin van een vastenperiode of een begrafenis was.

In het echte leven ben ik docent Marketing & Evenementen, moeder en getrouwd. Vanuit mijn vak ben ik een blog begonnen over mijn passie, de Griekse keuken. Mijn missie is de Griekse keuken en Griekenland onder de aandacht brengen van culinair beminnend Nederland. Hierbij probeer ik het foute plaatje wat men heeft over de Griekse keuken te doorbreken. De Griekse keuken is zo veelzijdig en zoveel meer dan alleen Tzatziki en Bifteki.

Naast blogs en vlogs over Griekenland en de Griekse keuken kun je bij mij terecht voor:

  • Griekse Kookworkshops
  • Griekse recepten
  • Kookdemonstraties
  • Private dining
  • Koken op locatie

Heb jij interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stuur dan een mailtje naar: info@kokenmetelefteria.nl