Zeus is Loose hostel

In Thessaloniki

Zeus, de god van de Olympus vond het tijd worden om een beetje te onthaasten. Hij streek neer in Thessaloniki. De stad die bekend staat om de relaxte sfeer. En zo ontstond het prachtige, eigentijdse hostel Zeus is loose. Een hostel met dit geweldige uitzicht. Een hostel dat meer doet denken aan een hippe, trendy hotel. Aan het roer staan de jonge ondernemers (van links naar rechts) Nikos, Kostas, Penelope en Loukas. Zeus is Loose stelt een overnachting beschikaar voor de online Griekenland quiz op 10 april. Ik interviewde Penelope en Kosta over Zeus is Loose.

De start van een zoektocht

Het idee om samen een hostel te openen is een aantal jaren geleden begonnen vertelt Kosta. Verliefd op hun stad hadden ze het gevoel dat er iets mistte. Een eigentijds hostel dat naast een plek om te verblijven je veel meer biedt. Een plek om te ontmoeten, de magie van Thessaloniki en een connectie met de locals van Thessaloniki. Nikos, Kosta, Penelope en Louka brachten al hun liefde en ideeën samen. Zo begon hun zoektocht naar een geschikt gebouw en alle voorbereidende stappen om het hostel Zeus is loose te openen. En na jaren voorbereiding opende ze hun vijf sterren hostel Zeus is loose.

Thuis gevoel in Zeus is Loose

Penelope vertelt: “Voor ons is het belangrijk dat gasten begrijpen dat ons hostel meer is dan alleen een bed is om te overnachten. Het is een community waar onze gasten ons kennen bij onze naam. We vertellen ze waar ze de mooiste plekken vinden, de bezienswaardigheden die ze zeker moeten bezoeken en de plekjes waar ze het lekkerste lokale eten kunnen proeven. In onze bar kunnen de gasten genieten van een drankje en mengen met de lokale bevolking. Het is een community, hun tijdelijke huis.”

De ruimtes in Zeus is loose

Zeus is loose bestaat uit zeven verdiepingen. Je vindt er een grote gemeenschappelijke ruimte, een bar en verschillende type kamers. Zo vind je er privé kamers, maar ook gemeenschappelijke kamers. We lichten de belangrijkste ruimtes voor je uit.

Bar

De bar is het domein van barman Dimitri. Dimitri is een meester op het gebied van cocktails. Het leuke aan de bar van Zeus is Loose, is dat deze niet alleen bezocht wordt door gasten die overnachten in het hostel. De bar van het hostel wordt ook bezocht door de locals. Zo worden de locals gemengd met de gasten uit de rest van Griekenland en de rest van Europa. Ze hebben al gasten mogen ontvangen uit verschillende landen. De filosofie Zeus is Loose is “Live a local”

Gemeenschappelijke ruimte met goddelijk uitzicht

De gemeenschappelijke ruimte is 250 vierkante meter groot wat omringd wordt door ramen met een goddelijk uitzicht. Daarin staat een prachtige keuken, een tafel van zes meter lang en heerlijke zitplekken. Een plek om te koken, te eten, spelletjes te spelen, te kletsen met andere gasten of gewoon te genieten van dat geweldige uitzicht.

Meer informatie

WIl je meer foto’s zien van het hostel of meer informatie? Neem dan een kijkje op hun instagram account of op hun website. Penelope, Kosta, Louka en Niko wachten op je.
Zeus is loose biedt ook een overnachting in het hostel als hoofdprijs voor de online Griekenland quiz die plaatsvindt op 10 april. Heb je je al opgegeven?

Meer informatie

WIl je meer foto’s zien van het hostel of meer informatie? Neem dan een kijkje op hun instagram account of op hun website. Penelope, Kosta, Louka en Niko wachten op je.
Zeus is loose biedt ook een overnachting in het hostel als hoofdprijs voor de online Griekenland quiz die plaatsvindt op 10 april. Heb je je al opgegeven?

Copy link
Powered by Social Snap