Griekse kruidendip
Benodigdheden:
rasp, mes, snijdplank, kommetje
Griekse kruidendip
Deze Griekse kruidendip past overal bij. Bij chips, op een toastje of bij groente zoals snoeptomaatjes of komkommer.
Perfect dus op op een borrelplank en bij een heerlijk glaasje ouzo.
Zo gemaakt. Handig om vooraf te maken als je vrienden of familie op bezoek krijgt.
Ingrediënten
- 250 gram Griekse Yoghurt
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 50 ml sinaasappelsap
- ½ eetlepel oregano
- 1 eetlepel verse munt
- 1 eetlepel verse thijm
- 1 eetlepel peterselie
- 1 teentje knoflook
- Snufje zout
Bereiding
- Snijd alle kruiden fijn.
- Rasp de knoflook.
- Meng de yoghurt samen met alle ingrediënten.
- Laat de dip ongeveer een uurtje in de koelkast.
Καλή όρεξη!