Paprika Feta Dip
Benodigdheden:
Oven, keukenmachine, koekenpan, bakpapier
Paprika Feta dip
Houd je van paprika? Houd je van Feta? Dan is de combi. Heerlijk voor op een toastje bij een goed glas wijn of als aanvulling op je tosti.

Ingrediënten
- 5 grote, zoete puntpaprika’s
- 2 knoflookteentjes, fijngesneden
- 200 gram feta
- Zout/peper
- Olijfolie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg een velletje bakpapier op een ovenschaal met daarop je pepers
- In het midden van je oven laat je de puntpaprika´s garen, 20 minuten lang.
- Als de puntpaprika´s gaar zijn, haal je ze uit de oven en trek je voorzichtig het velletje eraf en het steeltje. Met een mes maak je een snee in de lengte van de paprika en klap je paprika open. Je haalt de zaadjes eruit.
- In een koekenpan verwarm je wat olijfolie en fruit je de fijngesneden knoflook.
- In een keukenmachine, doe je de paprika’s, de feta, de knoflookolie en het peper/zout. Maal het fijn.
Καλή όρεξη!