Manouri met honing en sesamzaadjes

Manouri met honing en sesamzaadjes

Manouri met honing en sesamzaadjes Direct naar recept Benodigdheden: Pan, vergiet, staafmixer, kleine rasp, mes, snijdplank, maatbeker Manouri met honing en sesamzaadjes Feta is verreweg de meest bekende Griekse kaas, maar er zijn zoveel verschillende soorten Griekse...
Dakos

Dakos

Dakos Direct naar recept Benodigdheden: rasp, mes, snijdplank, kommetje, bord Dakos Dakos is een traditioneel gerecht van het eiland Kreta. Simpel en verrukkelijk. Geweldig door zijn eenvoud. Succes is wel het gebruiken van de juiste ingrediënten.Voor dit gerecht heb...
Gigantes – Grote witte bonen

Gigantes – Grote witte bonen

Gigantes Grote witte bonen uit de oven Direct naar recept Benodigdheden: Oven, ovenschaal, pan, mes, snijdplank, aluminiumfolie Gigantes – Grote witte bonen uit de oven Gigantes is een gerecht dat Grieken meestal in de winter eten. Deze powerfood geeft de Grieks...
Trachanas – Pontische soep met trachana

Trachanas – Pontische soep met trachana

Trachanas Direct naar recept Benodigdheden: Pan , maatbeker Trachanas – Griekse Pontische soep Ieder Grieks Pontisch kind is opgegroeid met trachana. Het is een kenmerkende soep uit de pontische keuken. Mijn man begrijpt mijn enorme liefde voor deze soep niet....
Pisia feta – Griekse gebakken broodjes met feta

Pisia feta – Griekse gebakken broodjes met feta

Pisia Feta Griekse gebakken broodjes met feta Direct naar recept Benodigdheden: Koekenpan, vergiet, pan, vork, kom, snijdplan, mes, keukenpapier Pisia Feta Griekse gebakken broodjes met feta Pisia is iets typisch Pontisch. Pontiers zijn Grieken oorspronkelijk...