Taverna Elli

Chersonisos

Chersonisos is niet bepaald de plek als ik denk aan authentiek Griekenland. Te toeristisch, te druk. Echter zijn er ook in Chersonisos genoeg plekjes waar je heerlijk kunt eten. Een van mijn favorieten plekjes is Taverna Elli, die in stijl Magirio is. Een Magirio is een eetgelegenheid zonder menukaart waar je kunt kiezen uit de pannen en ovenschalen. Iedere dag wat anders, wat de pot schaft. Vers en eten zoals thuis gegeten wordt.

 

Taverna Elli Chersonisos

Net buiten het centrum van het veel te drukke Chersonisos vind je een heerlijke plek waar je authentiek Grieks kunt eten.
De eigenaar is hartelijk en gastvrij. Het eten is  smaakvol en erg betaalbaar.

Wat aten we bij Elli in Chersonisos

Ik wist niet goed wat ik moest kiezen, want er waren heel veel lekkere gerechten gekookt die dag. Uiteindelijk koos ik voor Chorta en buikspek uit de oven met zelfgesneden frietjes.
Als drinken koos is een soort van spa rood met mastiek erin.

Taverna Elli Chersonisos bezoeken

Taverna Elli in Chersonisos vind je op Sanousaki 40. Dit restaurant heeft geen website of social media, maar je kunt reviews lezen op Elli Taverna, Χερσόνησος – Κριτικές εστιατορίων – Tripadvisor
Er zijn nog meer leuke eetplekjes in Chersonisos in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld ook David Vegera – Taverna in Piskopiano Kreta – Koken met Elefteria of Chtipa Ksilo Chersonissos – Koken met Elefteria

 

Copy link
Powered by Social Snap